Arhiv novic
NOVICE 

28-01-2024

DIHANJE

Leta 2017 je Anika Horvat na festivalu DSZG (Dnevi slovenske zabavne glasbe) v kategoriji "Poprock" predstavila skladbo "Dihanje" (Ashley Hicklin, Elske DeWall, Rupert Blackman / Leon Oblak / Rupert Blackman, Ashley Hickin). Skladba, ki sem jo ustvaril z angleškimi glasbenimi sodelavci, je zdaj glasbena podlaga reklame za Remifemin.

Ekonomsko propagandno sporočilo lahko pogledate s klikom na naslov novice. Skladbo "Dihanje" lahko poslušate v zavihku "Festivali".


17-01-2024

SMS

Boštjan Pertinač, kantavtor iz Sežane, je danes v klubu Daktari v Ljubljani predstavil svojo novo zgoščenko z naslovom "Kraške štorje", ki jo je izdala založba Dallas Records. Na zgoščenki je enajst skladb. Za deset je besedila napisal Boštjan, za skladbo z naslovom "Sms" pa sem besedilo napisal jaz.

Prav na današnji dan je bil v medije in na družbena omrežja poslan tudi videospot skladbe "Sms" (Lorenzo Visintin, Boštjan Pertinač / Leon Oblak / Boštjan Pertinač, Lorenzo Visintin), ki bo prva promovirala zgoščenko. Videospot lahko pogledate s klikom na naslov novice ali v zavihku "Videospoti".


12-01-2024

KONCERT PRIFARCEV NA TV SLOVENIJA 1

Danes je bil na 1. programu Televizije Slovenija posnetek 1. dela koncerta Prifarskih muzikantov, ki so ga imeli 27. novembra 2023 v Cankarjevem domu. Koncert z naslovom "Najlepših 35" lahko pogledate s klikom na naslov novice, skladbi "Mediteran" (Aleš Klinar / Leon Oblak / Miha Gorše, Aleš Klinar) in "Tako kot je, je prav" (Aleš Klinar / Leon Oblak / Aleš Klinar, Miha Gorše) pa v intervalih od 17:27 do 21:42 in od 35:25 do 39:39.   


07-01-2024

TAKO KOT JE, JE PRAV

Tako kot je, je prav. Primerna misel za začetek novega leta. S klikom na naslov novice lahko pogledate, kako je Mitja Ferenc ob zaključku leta 2023 na 29. Gala koncertu Radia Ognjišče zapel skladbo "Tako kot je, je prav" (Aleš Klinar / Leon Oblak /  Miha Nahtigal) ob spremlavi simfoničnega orkestra.

Obiskovalcem moje spletne strani želim tudi v letu 2024 vse dobro, predvsem pa obilo Božjega blagoslova, notranjega miru in zdravja.


 

Copyright © 2003 Edi Kranjc, Graphic design LK Design.